Sunday, August 9, 2009

Mad World


*klik gambar untuk lihat imej yang besar.


"In the 60's people took acid to make the world weird. Now the world is weird and people take Prozac to make it normal."


-Author unknown

12 comments:

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali said...

aku try baca essey yang kat belakang tuh...wandering apa dia tulis :p

Najatun. said...

wahahahaha lawak la tp kesian dia sbb mcm tekanan perasaan je.
kan dah kena redo free-free.

Anonymous said...

How true is the quote. The world is ironic isn't it?

yaknowho said...

Too frivolous?? Too frivolous??? That's what my late English teacher commented on my essay, and it wasn't even nearly half as bad as this!

yaknowho said...

You still haven't found Juna huh?

magenta said...

Tak jumpa lagi. Dah sampai kat Indonesia agaknya, searching for me.

Ayyman Rahim said...

HAHAHAH betul-betul dia ni buat bodoh, ataupun ada orang saja tulis untuk buat lawak ni?

Anonymous said...

tak ramai dah suka komen sini?

magenta said...

Entry camni nak komen apa sangat pun?

penyelamat dunia said...

ha'ah

mr. carl arif said...

budak ini sangat berterus terang.

dan gila.

cool.

Anonymous 2 said...

Anonymous..mcm mana nak komen. Cik blogger ni tengah high... :))

Dia tak bagi pun peluang untuk komen kat dua mysterious postings dia kat atas tu...hehe