Wednesday, March 30, 2011

An Incredibly Attractive Malay Man

...baru sahaja memplagiat entry di bawah ini dalam bentuk video. 'Heartbreaker' tersebut tidak meng-credit aku di dalam video ataupun di dalam labels dan description, tetapi include nama manusia lain yang tak ada kaitan langsung dengan entry aku.

Lagi satu dia moderate comments Youtube so tak boleh flame dia kat situ. So, kalau kau tak suka orang steal credit for your work, feel free to hit the dislike button on this video ni or spam channel dia (click tajuk video atau link ini- http://youtu.be/fseyyYRpv64 untuk kena redirect to the video on Youtube).
Thank you very much, dan thank you kepada pembaca aku yang mengesan video ni within 2 days.




Dude, kalau nak plagiat aku pun, janganlah butcher writings aku by reading it THAT way.

Banggga gila mamat ni dia berjaya get through life "taking other people's pictures and videos". Guess you take other people's work too, huh?

24 comments:

Farah Izaty said...

sadis kan.. saba jela

AxraZa said...

xde apa yg original ttg dia ni. cara, gaya sume dh ala2 anwar hadi la..matlutfi pun ada.

Zumar Mariah said...

Fuhh nasib baik 'dia' bukan Magenta yang sebenar -_-"

Nadisme said...

Omg. Nightmare!! Apaaaaa niii eeeeee.

Memang gila takda life lah. Dari copy entry orang, kan lebih afdal kau kemas bilik kau tu?! Spread yr bedsheet every morning lah asswipe, didn't your momma teach you?

Pfffft.

Sue Anna Joe said...

Why didn't I think of this? Hahahahaha.

Sue Anna Joe said...

Played the video while reading your entry. It's hilarious. Dia dah remove, saw it just in time.

magenta said...

zumar: HAHAHA! alhamdulillah

sue anna joe: hahah. yupe, saw him restrict his fb, delete his channel comments, disable the ratings and finally removed the vid.

i'll always have a copy of that vid though, since i've already downloaded it ;)

ateekaamer said...

this video has been removed by the user.

:(

apa cerita ni? :(

afrohead said...

damn tak sempat tengok. tahu pun remove. faggot gila.

feed said...

tak sempat tengokkk..aiyakk

Rhona Rozlan said...

Ala, tak sempat tengok.

The Wifey said...

ala.....................................dah remove...cih!

Fina Fento said...

ala..dah remove :(

cafiena said...

plagiat.

kena masuk berita, kena masuk melodi, kena jadi iklan ulang tayang, takpun kena ajar kat sekolah, jangan tiru, hak cipta orang lain.. eh eh, yang last tu dah buat, tak efektif, double strike that!!

hari tu saya borak dengan member, dia kata offense memplagiat di India sama dengan offense meniru waktu peperiksaan, jadi tu sebab, kalau filem tu re-make, pengarah pun akan mengaku awal-awal.

Ayaq said...

Nak tengok nak tengokkkk. Huaaa~

Kelon Eric Bana said...

repost lah video tu cik magenta.

Ahmad Luqman said...

You have the video? Nak tengok.

fyziviruss said...

ala xdpt tgk ler....huihuihui

Bovril L. said...

holy crap. copy that into a thumbdrive and send it to me. any screenshots? i missed all the fun.

acahje said...

hahaha mamat ni betui tak kenal magenta..

Mcm tu pula cara baca blog magenta..

Apa kata peminat blog ini submit cara terbaik atau tersendiri blog2 magenta patut dibace..

hmmm tapi sape yg ada stail doraemon agaknya ada advantage..mcm ori

k.i said...

btw magenta, please write again. and more.

Jiyuu said...

Ah, you finally posted again after ages and I missed the punchline...In risk of being repetitive here but, anyone got the vid? Can repost? Really want to see the jerk. I might have run into him at the place where "the beautiful little heart breakers go to live the dream". [CHEESY ALERT]

sulaiman yahya said...

hai magenta. selamat hari raya. puasa penuh ke tak? bila nak ganti tu?

kahkahkahkah

shrxzynski said...

ey-up magenta.
bila nak tulis lagi?