Saturday, March 29, 2008

The Bag Tag

Just came back from Miri.


Dayana tagged me. The 'What's in Your Bag' tag. Senang saja, tangkap gambar and you're done.


To be truthful, I myself am curious to see what's going to drop out off my bag after I terbalikkan the contents. So, lepas susun-susun sedikit, tangkap gambar. Originally I carry a small and old digital camera with me as well because I like to take pictures of anything interesting I happen to bump into, tapi tak nampak the camera lah in this picture. Because I'm using it to take a picture of all these things. And I normally carry a packet of tissue with me also tapi sudah habis pakai tadi. Am disappointed to see what the contents of my bag are. I expected more of myself. Kecewa.



The usual stuff- lipgloss and a hand lotion because I hate having chapped lips and rough hands, a few cosmetics, a pen and a pencil, house key, wallet and an envelope and borang from bank transactions. Thinking and worrying about money makes me feel old. Tak suka. Tapi kena buat juga.


I'm going to tag all the young bloggers I know. Especially para lepasan SPM. You guys tengah cuti kan. Ni akak kasi homework.


Iqanabeera

Nana Shariff

Takahara


And last of all, a blogger who is not young at all.


47, I want to see what's in your bag. Don't tell me you don't have one. Beg sekolah pun jadi lah. Jangan malas-malas. Buat cepat! Jangan pergi kedai runcit atau shopping complex and beli barang-barang 'cool' untuk selitkan dalam gambar tag ini. Hehe.

8 comments:

takahara-suiko said...

guuuh.

why magenta-san WHAIII.



i dont have a handbag, you know.

i'll try tho.

magenta said...

because i'm evil muahaha!

hehe bag sekolah or bag laptop atau beg plastik pun jadila :p

Dayana said...

hehehe

47 ada bag ke?

best nih!

iqanabeera. said...

aye. deprived of net access at my house now. but i'll get to the tag once it's restored. :)

47 said...

magenta & dayana

oy! tak boleh! tak dibenarkan menjadi excited untuk tahu isi kandungan beg orang lain.

kena tenang, sabar dan minta kebenaran elok-elok :P

Dayana said...

baru mintak tengok beg je. belum mintak tengok benda lain lagi. hahahaha!!!

nana anak kandung en.shariff said...

wuhuu.
oke2. the same old tagging thing.
takpe-takpe.
nasib baik saya rajin buat homework.

hehe.

Bovril Lavigne said...

Boring la tag camni. Cuba tag "apa di dalam bilik air anda" ke atau "apa di dalam vegetable bin peti sejuk anda" ke..mesti korang kelam kabut basuh bilik air lepas tu. Tak pun buang semua mende2 berkulat dari vege bin peti ais. Jadi tag tu kiranya berpekdah la jugak...haha.