Thursday, July 17, 2008

Entah.

Aku suka Feist dan aku suka Sesame Street. Tapi aku benci Barney the ugly purple dinasour. Aku rasa lagu ini addictive gila.




One two three four

Are you counting,
Counting with me?
To one less than five
And one more than three

One two three four
Penguins that were by the door

One two three four
Chickens just back from the shore (lol!)

One two three four
Monsters walking across the floor

I see four here
I see four there

Baa baaa baa baaa baaa baa baa baa!!!!

26 comments:

Pourpres~ said...

AH BENCI! I anto gile Barney and Teletubbies.

magenta said...

Ha ah, I pun. I rasa Barney dan sekutunya adalah peracun minda kanak2 dan bertanggungjawab melahirkan generasi muda yang bertrendkan emo serta lembab.

asra said...

the muppets!

this is my favourite http://youtube.com/watch?v=qVWuAyWWuAU.

=)

magenta said...

Lol! Here's one of my favorites-->

Elmo kills Barney

asra said...

LOL!

byk juga video anti-barney ni.just wondering,you hate the monster or you hate the song?

my cats got scared of the monster.so i hate both.

ha-ha

magenta said...

Dua-dua. Lagu tu tak original langsung. Kalau I jumpa Barney I nak tolak dia masuk dalam gaung. Biar dia roll to his death. Tengok dia nak menyanyi lagi ke tak. Muahaha.

asra said...

barney tu lelaki ke?

bwahaha!i tatau pun.

lagu elephant show?sometimes je suka.everytime,tak suka langsung!

*tutup TV*

LOL!

magenta said...

Barney tu gay :p

Dayana said...

sangat kelakar!

erm said...

suka elmomo,cookie monster tak suka tele tubbies bisu

barney lompat dua kaki pun tak suka

tak suka spongebob
suka jimmy neutron

magenta said...

Dayana: Hehe tu la pasal. Ayam yang pakai sunnies tu kelakar gila.

Erm: Hoi, aku suka Cookie Monster dengan Spongebob. Kalau nak kutuk Barney, takpe. Heheh.

go magenta! said...

gimme 5!
i love spongy bobby squarey panty too! :P

Double Patties said...

hahaha!

erm said...

hidup jimmy!

gotta blast

Cheneille said...

apasal my comment wasn't approved? :( you don't love me anymore mag?

.. eh okay nvm i just realised what the problem was. i can't use my blog's ID anymore. :P

anyway, the video cute giler can die. :D and i'm probably biased cos i have a thing for feist.

about barney, i don't really like him also, but my sial friends selalu call me that just because my favourite colour is purple. ciiiiiiipet. >.<

jipo said...

suara mcm norah jones + colbie caillat nyanyi lagu budak2

am_am_am said...

Adik aku suka tgk barney, pastu dia sorokkan remote control..tension. Lately dah takde kat TV, dia beli CD pulak..Adeh..

husni said...

...tapi bagaimana pula dengan Smoochy? (sila lihat ini

Pourpres~ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
mie_amour said...

ahahaha...pelik gak..bru tau ade adults yg anti ngan barney..frankly speaking, mmg xbpe suka ngan barney...more to sesame street..ahahaha..suka elmo!!suka bard ngan erni(btul ke eja ni?)ahahahhaa...nice entry!terasa nak tgk sesame street mcm kecik2 dlu..

magenta said...

Go magenta?: Hehe. High fiveeeee. :D

Double patties: Seronok gelak?

Erm: Aku dah lama tak tengok Jimmy Neutron.

Chen: Weiii how come your blog dah set private tak best lah macamni. For days I pergi in the hopes boleh view tapi tak boleh-boleh waaa. I like purple too!!!

Jipo: Hehe Colbie Caillat? Siapa tu ye? Waaa aku tak tau.

Am: CD Barney? Pembaziran melampau tu. Tak leh jadi nih.

Husni: LOL. Tak tengok lagi Smoochy tapi dari cover je dah tau Smoochy mesti bodoh macam Barney! Muahaha.

Pourpes: Sorryyy I was so blur I approved je comment tu. Nasib baik salah ID. Fuh.

Mie Amour: Bert and Ernie? I love them too! Haha ramaiiii orang anti Barney.

Cheneille said...

sorryyyy I would've added you to the readers list but I taktau your wordpress username. :P

haven't been online also cos sedang bercuti kat Perth. hehe

rock n' troll said...

Taksub betul kau dengan komik Ujang sampai ejaan dinosaur jadi dinasour.

Sue Anna Joe said...

Wow. I spent about an hour reading your previous entries, and just can't help but wonder who you are.

Definitely hooked, and impressed.

Then tengah browse your blog, terjumpa this entry. And OMG, I'm like, you have gotta be kidding me... Cause I fell in love with this Feist, Sesame Street video, a couple of weeks ago, and kept on repeating it over and over siap nyanyi-nyanyi masa drive dalam keta. Gila addictive!

Then you like teen flicks plak tu! Hmm, saya rasa hendak berkenalan dengan lebih lanjutlah. Awak sudi tak?

Lmao. Creepy. Okay I'll stop. Anyways, I loike you and your entries. Yay!

:)

magenta said...

Hi Anna. You probably hear this all the time, and now you have to hear it one more time. I'm actually a fan of your work. Haha. Nak berkenalan, sure. But how? YM?

Yeah, memang lagu Feist yang ni addictive gila kan? I actually prefer this version over the original one.

Anonymous said...

aku cinta feist!