Saturday, July 26, 2008

What's Wrong with This Picture?



Imej yang tercetak di minda aku yang memaparkan seekor binatang yang dilukis di atas sehelai kertas hitam tidak berapa menyelerakan.

18 comments:

LOLGUYZ said...

It's not funny. Nice try but, deeply it's a fatal mistake for u trying to change who u are; a feisty woman.

Go write serious loathsome stuff some more. Try to be cheery huh? Mistake.

magenta said...

honey, is that supposed to sting? try harder next time. and cheer up, it's the weekend for goodness sake.

husni said...

hahahaha...yesterday my friend just told me she was about to order LAMP steak at a restaurant...

magenta said...

Haha. Just came back from yr blog. Bennie's hot dog tu nampak sedap gila. Geramnya. Bennie taknak bukak gerai kat Msia ke.

marjerin said...

pity malaysian.

erm said...

french fries,nasi bubur...special gilerrr...ha ha ha ha

Lucius Maximus said...

nasib baik u terbayang rusa si binatang, i terbayang perodua rusa bertampal kertas warna hitam

magenta said...

Marjerin: Pity them who cannot spell.

Erm: Tu lah pasal! Itu lagi satu yang aku dok gelak pasal gak. Specialnya..

Lucius: Hahaha sampai ke situ sekali.

husni said...

bennie said..."if mccain wins, i'll be out of the country in no time..."

Pourpres~ said...

hey rusa black paper sedap lah!! tapi you know what, tuna purple paper lagi sedap ah bagi i. Scrumptious! *sluurpp*

d.o.n.u.t.m.a.n.i.s said...

pernah terjumpe lamb STICK. so funny :)

Jagatraya said...

Haa,aku nak rasa rusa yg tak sedap tu!

Firdauz takes five said...

orang nak masakkan ari tu sombong sgt, jual mahal

sekarang, makan manila kad tu cepat!

=P

mie_amour said...

Ya Rabbi..huhuhuu...ni musti kat maple eh??yeke?skarang memang dasat...bahasa rojak..campur sana sini..tulisla menu tu btul2..Kalau kita gi ngan kawan, musti dah gelak guling-guling...

magenta said...

Husni: In addition to knowiing how to make a mean hot dog, Bennie pandai buat lawak jugak ye.

Pourpes: Tuna purple paper? Buwekkkk (muntah). Hehehe :p

Donutmanis: Kat mana tu? Kesian orang yang order tu mesti ingat akan dapat sate lamb tgk2 dapat steak.

Jagatraya: Pergila mapley kat Flora Damansara. Haha.

Firdauz: Hoi, mana ada sombong. I was sangat busy the last 3 days in Malaysia. Tak nak. I want your cheese omelette ngan hot dog tu.

Mie Amour: Ha ah, mapley. Eh, mapley ke ek. Semua pekerja dia Melayu.Entahnya. Kalau tak reti nak tulis menu kasi je orang yang pandai buatkan. Bayar RM5 sudah.

Bovril Lavigne said...

dumbass.

rock n' troll said...

erm...mintak dinasour black paper satu boleh?

magenta said...

Bovril: Yeah.

Rock n Troll: Amboi.