Thursday, November 13, 2008

Kangen

Cover salah satu lagu Dewa19 kegemaran aku oleh seorang penyanyi Dutch.


12 comments:

Zaini said...

Cover dia yang Sempurna tu pun menangkap jugak feelingnya.









Heh.

pjoe said...

kamu kangen sama pacar ya?
sweet-nya
:)

magenta said...

Zaini: Tu lah. Actually cover dia yang ni ngan yang Sempurna tu best. Tere la dia. Boleh main gitar, keyboard semua tu sambil nyanyi dalam bahasa Indo tanpa baca lirik.

Pjoe: Eh, hehe. Kebetulan eh lagu ni tajuk dia Kangen. Tapi dah kena tanya ni, mestilah rindu. Dah 4 bulan tak jumpa. Huhu.

lindosh said...

Kangen lagu lama Dewa. boleh tahan gak orang Dutch ni nyanyi eheh.

Aku jatuh chenta Ari Lasso nyanyi lagu ni.

Lagi satu lagu Aku Milikmu.

Keren banget.

Double Patties said...

best best!

ini kamu ke magenta? saya link kamu ye? suka. hehe.

Ladynoe said...

Kagum.

Eh, 4 bulan tak jumpa? Long distance ke?

unicorn said...

xpe..kumpul dulu rindu byk2...nanti kalo selalu jumpe, x sempat nak kumpul rindu..hehe

magenta said...

Lindosh: Oh, Ari Lasso..hehe. Yupe, lagu lama diorang. Orang Dutch ni nyanyi ada unsur-unsur dreamy sikit kualiti bunyi dia.

Double Patties: Hahaha ada yang nak kena nih..ish ish, ko ni. Haha.

Ladynoe: Yupe, dah setahun 4 bulan long distance. Jumpa bila balik Malaysia je.

Unicorn: Hahaha. Macamtu banyak gila rindu akan terkumpul, aku kat sini 4 tahun lagi.

MariaFaizal said...

My hubby & I have always been 'using' Dewa 19 & Dewa songs as 'our love' theme songs :)Wonderful lyrics & melodies.Never fails to mesmerize both of us!

Z said...

sedapnya! tapi agak kelakar.

saya pun rindu kekasih.sebulan tak jumpa...tahun depan mahu tinggalkan malaysia pula.magenta... :'(

erm said...

bee gees-how deep is ur love

make a video of my gf with this song as background

hua hua hua hua

Anonymous said...

something wrong at 1:10-1:14..