Friday, November 28, 2008

Yelatu.

Get Your IQ Score Free-IQTest.net - Get Your IQ Score




Yeke? Habistu kenapa aku asyik
dipandang rendah oleh bakal doktor. Huahuahuahua.


Abaikan. Aku ada 3 paper minggu ni dan tengah stress dan tengah cari distractions supaya tak payah study.
Test diperolehi dari blog Farizzet.

25 comments:

The Social Puppet said...
This comment has been removed by the author.
magenta said...

toilet paper

The Social Puppet said...
This comment has been removed by the author.
magenta said...

hahahaha.. kau memang minat perkataan yang ada 'bai' dalam dia eh?

The Social Puppet said...
This comment has been removed by the author.
magenta said...

cabai..main tibai..babai

:)

MariaFaizal said...

And,I scored 144! Arghhh.....

magenta said...

MariaFaizal- I'm hard up for cash. Double arghhh. Heheh.

Z said...

haha sangat reassuring kan IQ test di internet ni. i pon selalu buat macamtu. kalau malas study dan mahu rasa best sket, mulela wat test2 mcmtu.

miezi said...

good luck exam. Eheh

jipo said...

i get a sense that maybe to see the result we have to submit our email..so lepas page 1st aku cancel je..baik stop awal2 dr tension last2..
aku xlarat nk check my spam box

magenta said...

Z: Hahahah. I'm always looking for distractions

Miezi: Tq, I need it. Hehe.

Jipo: Takdela, tak mintak email pun. Tapi rasa results dia tak accurate sangat.

erm said...

teruk giler ah result aku.....lepas jawap ni aku mimpi pasal exam.....bila aku pikir betol2....mana ada exam dah dalam idop aku....ko kejam!

husni said...

magz, aku baru baca entri "I worry", berguling-guling aku gelak tapi aku tak pasti samada ia kerana ironis realiti yang orang2 seperti itu adalah bakal doktor, atau kerana dia mengeja "oversea" begini "overc"...hadoi laa...hahaha

aku adalah antara orang paling hancus kalau bab2 ujian ni. pada pendapat aku, kalau kau berjaya dalam ujian, kau seorang yang pandai buat ujian, dan tak semestinya pandai tentang apa yang diuji itu. jangan sampai aku mengulas tentang teori 'multiple intelligences' Howard Gardner la kat sini, karang tercengang pulak si pengomen tersebut.

47 said...

aku sokong husni!

a test is a test is a test. nothing more.

farizzet said...

gile hebat kamu magenta. huhuhu... aku ni hanya insan biasa je.segan pulak post angka rendah tu.

NeEM™ of Suicide Park said...

Gud luck wif the exam. dgn IQ setinggi itu pasti boleh!

Tora Aman said...

Saya dah habis baca semua entries anda.Memang menarik.Saya suka dengan cara anda berfikir.Saya bersetuju dengan pendapat anda mengenai SPM.Terima kasih.

Skema la pulak..hehe.Love your blog =)

magenta said...

Erm: Hahaha padan muka :p

Husni: Hahaha entahla dia still baca blog ni ke tak. Tapi aku paling tak tahan nak gelak masa ada blogger komen kat entri tu yang dia kenal Aleyssa. Biar betul ada orang drop komen macamtu pakai nama betul. Eja 'overc' baru kewl, yo. Hahaha.

47: But some tests like SPM get you a scholarship worth RM5000 a month and a Faustian contract. Sigh. Oh the irony.

Farizzet: Aku rasa test ni tak accurate pun. Dia macam banyak test Matematik je, kau tak rasa ke? 129 tu kira tinggi gak la tu.

Neem: Thanks, Neem!

Tora Aman: Tora Aman datang lagi! Minggu ni dapat mainan percuma apa? Hehe. Thanks. :) Saya cakap SPM tak menentukan masa depan daripada pengalaman.

MariaFaizal said...

Err,couldn't find link to comment under High Heels entry.

All of them are bionic women!

Me : Always with my pumps.

Double Patties said...

aku sebenarnya dapat rendah... ha ha. sambil chatting.. takpe. - alasan.

tp bila baca balik komen atas-atas tu, jadik okay balik.. jadi bodoh sombong balik .. hehehe!

unicorn said...

i hate test!

kuniy said...

Puan blogger...kalau tak silap dah dua kali ada flashback...hmmm

Mungkinkah puan blogger rindukan seseorang...? :)

rindu takpe.. jgn pule tak fokus pada papers dengan distractions distractions di internet...

Study..study.. :)

tanpa_graviti said...

gile la 154.. respek2 :)

ps: br tau Einstein 160.. sblm nih dok ingat 180

magenta said...

Maria: Yupe :)

Double Patties: Aku baca Andy Warhol IQ dia 86. Hehe.

Unicorn: Me too!

Kuniy: Perasannya.

Tanpa Graviti: Actually ramai orang lagi tinggi IQ dari Einstein, tapi dia sorang je guna lebih daripada 10% daripada otak dia.