Sunday, November 2, 2008

Ibu kepada Segala Kostum

Aku memang suka tengok Heidi Klum pakai apa tiap tahun masa Halloween. Dan dia tak pernah menghampakan aku. Kostum tahun ini memang paling hebat.


Click gambar untuk perbesarkan. (Scarynya skirt dan tali pinggang dia.)


Aku memang suka dia sebab dia bukan jenis macam model lain yang asyik nak kontrol ayu setiap masa dan takut nak nampak tak lawa sekali sekala.



Aku rasa kostum yang ni comel gila. (Masani dia pregnant 8 bulan)



Dia mungkin bukan supermodel paling lawa dalam dunia atau memiliki bentuk badan yang paling menarik tapi dia definitely supermodel yang nampak paling genuine dan fun.



Fierceeeee! (bak kata Tyra Banks)

20 comments:

Tuan Caracol said...

sebab tu lah kot bley pump in banyak duit dalam account kot?
mmg pandai wat duit dia neh...

Ladynoe said...

kita memang cenderung suka kat orang cantik tapi low profile dan tak kisah nak high maintenance sangat.

kan?

jipo said...

suka dgr bila dia sebut 'Auf Wiedersehen' dlm project runway..hehe

Izuan said...

Wow! She's very creative!

If only my students creative tahap Heidi Klum... (I'm referring to my latest entry)

pjoe said...

thats why suami dia seal
cantik and intelligent
pakej

Syarifah Elmira said...

"Aku memang suka dia sebab dia bukan jenis macam model lain yang asyik nak kontrol ayu setiap masa dan takut nak nampak tak lawa sekali sekala."

cuba u bagi satu nama siapa di malaysia yg macam tu. doesnt have to be a model, just name any celebrity dat u could think of :)

NeEM™ of Suicide Park said...

Hi, i've shifted my blog to suicidepark.blogspot.com. TQ.

Love Heidi!

MariaFaizal said...

Heidi Klum is absolutely COOL!!!

Jumping Jane. said...

weh, this year's costume bapak menakutkan!

one love said...

cute and cool ms klum ni kan?

:)

anna molly said...

aku ske heidi gak.kwn aku yg sorg tu dulu nk bontot mcm adriana lima. hahaha

sol said...

gah~kostum seram kot?tapi hebat.mari wat voting!sape sanggup dok sebelah klum this yr?hahahaha~

tercocok mate ngn pedang die kang..

nauzubillah~

hahahahaha

magenta said...

Tuan Caracol: Cantik dan kreatif, memang kombinasi yang deadly.

Ladynoe: Memang, tapi ada juga yang tak kisah kot. Tapi aku memang suka orang macamni.

Jipo: Auf widersehen? Gila formal. Haha.

Izuan: Lol. Maybe they will be..in 10 years time.

Pjoe: Tula pasal. Agak humble bagi seorang supermodel.

Syarifah Elmira: Err..er.. Sarimah Ibrahim? Haha entahla. Tapi Sarimah macam tak kontrol ayu sangat macam artis yang lain.

Neem: Ok, will change the link soon.

MariaFaizal: Agree!

Jumping Jane: Hahaha tu lah pasal.

One Love: Yupe :)

Anna Molly: Kawan kau yang seorang tu dah tuka pikiran lepas nampak gambar bontot Adriana Lima yang tak toned dalam bikini :p

Sekarang aku minat bontot Jessica Alba lepas dia bersalin. Pergh. Mantap. Lepas dia bersalin dia lagi hot woo.

Sol: Hahahaa apasal kau pikir benda2 kelakar ni. Lawak ah.

sol said...

terfikir ah.

otak aku berfungsi untuk fikir benda2 bodoh otomatik.

memang da set autopilot.

hahahahaha

Tipu Tapi Benar (TTB) said...

Sarung sahaja topng muka George Bush.
Itu sudah cukup menakutkan.

n+h=love? said...

mantap2~~~hahaha...me pon suka heidi klum!(^_^)

rock n' troll said...

Ya, Heidi memang cantik, kreatif, hebat, tak kontrol ayu, tidak memiliki bentuk badan yang paling menarik... wait, what? Kau gila apa, her body is smokin'.

Where was I? Ya, Heidi memang memiliki semua ciri-ciri tersebut, tapi dia tak begitu bright atau sensitif, tak begitu?

ainguzzle said...

kalau aku ramai-ramai, aku akan baut dek and tuka topik (sebab tak tahu nak respon mcm mana) dan biasanya org tu akan malu sendiri (sebab aku perasan muka dia berubah bila org tak respon). sorry, i didn't mena to hurt ya babe

magenta said...

Sol: Sure best kawan ngan kau sebab kau kelakar.

TTB: Hahah tapi aku rasa tak menakutkan, malah melucukan.

n+h+love?: Yeah, sama.

Rock n' Troll: 'Was' hot, bukan 'is' hot. http://www.egotastic.com/entertainment/
celebrities/heidi-klum/heidi-klum
-bikini-pictures-are-not-as-hot-as-
they-once-were-003555

Um, I still think she's bright compared to other supermodels.

Ainguzzle: Hehe aku rasa kau nak respon kat entri atas ni, kan? Tapi ya, aku pun diam je or tukar topik.

rock n' troll said...

alah ada perut sikit je. lagipun bukan atas runway, gambar paparazzi je.

perempuan tu dah ada 3 anak, tahu? kau tu yang belum ada anak belum tentu hot camtu.

bukti!
8 weeks post partum

kalau pasal bright dari segi akademik, cindy crawford dan christy turlington menang. heidi pun bright, tapi bright blue je. tak baik betul, mainkan agama orang. ada ke bawa tuhan pergi clubbing? masuk neraka tau!